Novosadski informativni portal 021

Život

Pet najčešćih ženskih laži

Koliko god da volite svog partnera i teško vam je ponekad da pogledate istini u oči, morate znati da sve žene tu i tamo slažu. Nisu to zločeste laži, već jednostavno ponekad žele zaštiti sebe ili vas.

Raspodela sredstava za "Spens"

Savet za sport i obrazovanje Skupštine grada usvojio je novi predlog o poslovanju "Spensa", prema kome će se preostala sredstva raspodeliti onako kako je najpogodnije za završetak zaostalih planova iz 2009. godine, kaže za Radio 021 zamenica predsednika Saveta, Sofija Bolinovska.

Brze pruge povezuju Evropu i Aziju

Kinezi nameravaju svojim brzim vozovima povežu Peking i London i tako omoguće svima koji se boje letenja avionom da za dva dana pređu pola sveta. Ambiciozni plan mogao bi se ostvariti za deset godina.

Avetinjske ture

Širom SAD "avetinjski turizam", koji podrazumeva obilazak lokacija gde su navodno viđeni duhovi, sve je unosniji biznis.

Namirnice koje ne smete jesti u paru

Neke namirnice su kao stvorene jedna za drugu, ali određene kulinarske kombinacije mogu prouzrokovati zdravstvene neprilike. Kad je najbolje jesti voće, a šta nikako ne ide uz jaja i mleko?

Čistoća bitnija od veličine

Kada je seks u pitanju često se za njega vezuju brojke. Evo nekih zanimljivih činjenica od toga koliko se žena seksa sa svojim partnerom kako bi im on pomogao u kućnim poslovima, do prosečne veličine penisa.

Depresija je korisna

Američki psihijatri su ustanovili da depresija, koju preživljava svaki čovek bar jednom u životu, ipak ima i svoje korisne strane.

Spavaće sa 999 muškaraca

Francuska porno glumica Shannya Tweeks namerava 20. avgusta da postavi svetski rekord tako što će bez prestanka seksualno opštiti sa 999 muškaraca.

Zašto žene danas vole mlakonje?

Ako ste se pitali od kada su to momci poput Roberta Pattinsona i Zaca Efrona, velike face, niste usamljeni. Isto pitanje mučilo je i naučnike, koji su pronašli vezu između zdravlja nacije i odabira partnera.

Novi red letenja aviona "Jata"

Nacionalni avioprevoznik "Jat Ervejz" (Jat Airways), od 28. marta do 30. oktobra, leteće po letnjem redu letenja na 37 destinacija, prema 25 zemalja regiona, Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike, a uvodi i dve nove linije - za Dubai i Portorož.

Ćelava glava štiti od raka

Iako je ćelavost u 30-oj veliki udarac za ego svakog muškarca, lekari tvrde da je to zapravo dobra stvar. Muškarci koji mladi počnu da gube kosu imaju 45 odsto manje šanse da obole od raka prostate.

U pripremi jahta - ostvro

Kompanija Wally Hermes Yachts trenutno pravi zanimljivu luksuznu jahtu - WHY, čija je specifičnost to što može da se pretvori u ostrvo.

Začini za seksualni odnos

Želite li da začinite stvari u spavaćoj sobi eksperimentisanjem, ali partner baš i nije zagrejan za to? Pokušajte da ga nežno navedete na nove stvari.