Život
20.07.2015.
12:15
Japan je poznat po svojim kompleksnim pravilima ponašanja.
  • @ Ivica

    21.07.2015 14:36
    Gospodine Ivice, da biste komentarisali nečiju kulturu potrebno je da prvo savladate osnove pismenosti. Znate ono: pravopis, stil, slaganje rečenice, slaganje vremena, glagol, subjekat, objekat, itd.
    Vaš komentar je usled vaše nepismenosti gotovo nečitljiv. Ali to vas nije sprečilo da drugima solite pamet o kulturi i nekulturi...
    P.S. Ne postoji "genska osnova bahatosti". Sve je do pojedinca i zajednice u kojoj je rastao.
    Ali, ko zna, možda postoji "genska osnova nepismenosti". Ako postoji, vi ste živi primerak.
  • Ivica

    21.07.2015 08:17
    Srpska nekultura
    dovoljno je da svaki stranac proseta po Novom Sadu ili Beogradu da vidi nekulturu Srpskog naroda posebno kad se bahate pred Japancima i strancima koji ih naravno u cudu gledaju sta izvode. Dozivio sam to da sam morao da zaustavim jednog na zeleznickoj stanici u Bg. jer je doslovce silovao Japance da mu daju pare. Odvukao sam ga iza coska i pozvao Policiju koja je prolazila tuda a oni, pazi meni pomahali i kao sta nas briga otisli dalje. Sve dok je genska osnova bahatosti u krvi nama ne pomaze ni sujeverje. Mentalitet srba se ne menja kroz stoljeca zato nas i svuda pljuju po svetu. Ali sam veseo da ima finih skolovanih Srpskih ljudi sa kojima fino zivim i suradjujem a ta vecina neskolovanih primitivaca mora nekako da dodje do izrazaja zato su jadnicki takvi, bahati, kurceviti da bi dosli do izrazaja prave budalastine koje nas sramote. Nije izraz zeljak ostaje zeljak tek tako. S/z
  • 20.07.2015 13:34
    ovo pod 1 je najobicnija budalastina, kako vezano za br 13 u zapadnoj kulturi tako i br 4 u japanskoj. Najobicniji oblik sujeverija koji ne treba podrzavati vec ga se otarasiti. Osvestite se.
  • hm....

    20.07.2015 12:36
    he he he
    12. čuvajte se nindži, džinovskih robota i čudovišta s pipcima.... Ne hranite godzilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna