Život
15.11.2015.
09:09
Istraživanje sprovedeno u bolnici u Masačusetsu utvrdila je da tokom posmatranja životinje, mozak čoveka funkcioniše skoro isto kao prilikom kontakta s detetom.
  • 16.11.2015 14:02
    Gle ovog Cvorovica sto gleda koje tablice imaju vlasnici pekare za pse! Bavi se manje drugim ljudima, vise sobom, pa ti mozda jednog dana sine kako je to moguce voleti i decu i zivotinje i da jedno ne iskljucuje drugo. Naslov je idiotski jer veze nema sa onim sto je receno u clanku, ali ko ce citati dalje od naslova?
  • Maslina

    16.11.2015 09:20
    Jedna ljubav ne isključuje drugu
    Naravno da decu volim jače od ljubimca, ali i ljubimac zauzima veliki deo mog srca i kao što brinem o deci, da nisu gladni, žedni, da su zdravi, da ne jedu krš hranu, učim ih životu i ponašanju, provodim s njima puno vremena u šetnji, razonodi, razgovorima, isto to radim i sa psom :) Čak i razgovaram s njim! On je zaista član porodice, i da dođe do neke havarije sigurno ga ne bih ostavila na cedilu, kao što ni decu ne bih. A ovi što zavežu psa ili ga strpaju u boks, hrane ga suvim hlebom, i u toku dana im se interakcija sa psom svodi na bacanje hrane istom, zovu ga džukelom, naravno da ne mogu da razumeju ljude sa srcem dovoljno velikim i za decu, i za supružnika, i za ljubimce i za prijatelje.
  • 15.11.2015 21:39
    Ko ne voli zivotinje kako moze ljude voleti?
  • 15.11.2015 19:05
    Ludilo u porastu
    Većita želja svetskih vladara - ideju o deci zamenite idejom o ljubimcima. Kasnije će predložiti i mehaničke ljubimce.
    Mo9že kišobran da se nosi i naopako otvoren.
    Mada, nema neke svrhe...
    Posle "Prve srpske pekare za pse", mislim da su mu tablice iz Rume, očekujem izradu kipa zlatnog psa, i njegovo postavljanje umesti Miletića...
    Svakim danom psi videvši i sami to, prolazeći pored radnji za pse sa ogromnim posterima... shvataju da su bogovi.
    Kad krene rat, šta ćete sa psom onda uraditi?
  • Ivan

    15.11.2015 14:53
    @ Vlady
    kada budeš imao psa a ne džukelu drugačije ćeš se i osećati...
    bolje i da nemaš tu nesrećnu životinju kada imaš takav stav prema njoj.
    to naravno ne znači da si loš roditelj ali si svakako loš gazda životinji...
  • goga

    15.11.2015 12:48
    o cemu ti pricas i sa kim se svadjas,skroz si pogresno razumeo tekst.ili ti uopste ne treba pas u dvoristu,cim ga nazivas dzukelom.

  • Vlady

    15.11.2015 09:26
    Ja svoju decu nemerljivo više volim nego džukelu u svom dvorištu, a ti istraživači neka pokažu istraživanja nekom roditelju koji je izgubio svoje dete pa će se vratiti kući unakažen.Sram ih bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna