Život
17.12.2011.
16:45
Oko 30.000 žena u Francuskoj koje su se u proteklih 10 godina podvrgle estetskoj operaciji uvećanja grudi, i još na hiljade u Španiji, Velikoj Britaniji i drugim evropskim zemljama, dobilo je veštačke grudi punjene potencijalno otrovnim industrijskim silikonom koji se koristi u proizvodnji računara.
  • member

    18.12.2011 13:09
    meni je svaka sisa lepa, samo da je prava. ali ok, slobodna volja, svako neka radi sta hoce.
  • 17.12.2011 18:52
    Pitam se pitam, ko će da kazni one koji su nabili komplekse tim ženama zbog navodno malih grudi? Ko će da odgovara zbog hiljada mladih devojaka koje su ugrozile svoje zdravlje zbog ideala mršave devojke? Ko će da odgovara zbog gomile novca koja se sliva u džepove industrije kozmetike zahvaljujući prodaji magle o mladolikosti? Ko će da odgovara zbog hiljada uništenih života koji čiji uzrok je bio nametnuti ideal spoljašnje lepote?
    Stvarno pitam, jer svako nametanje zbog prihvatanja u društvu moglo bi se smatrati diskriminacijom onih koji to ne mogu da ispoštuju. Ovakve nakazne zahteve najčešće ćete videti u časopisima za devojčice.
  • mimi

    17.12.2011 17:27
    ajao karleuso cuvaj se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna