Život
17.12.2012.
11:52
Ako želite da prevarite partnera, onlajn služba za zabavljanje Ešli Madison prava je adresa za vas, poručuje ovaj portal koji je od pojavljivanja u Brazilu pre 15 meseci privukao milion pohotnih Brazilaca.
  • aha

    20.12.2012 14:07
    Imajte aferu pa će vam život možda biti još kraći, i to nekoliko puta kraći, a možda uspete i da prenesete HIV, Hepatitis B ili C, Sifilis, TBC supružniku ili detetu.

    Ljudi, ako ćete da švrljate, onda raskinite vezu ili se razvedite ako ste u braku. Nemate prava da radi svog zadovoljstva ugrožavate živote onih koji vam veruju, posebno ne živote vaše dece.

  • Joca

    17.12.2012 22:56
    Pa sta?
    To je samo dokaz da je prava istina da se u brak ulazi iz materijalnih razloga, cistog interesa i radi resavanja socijalnih i materijalnih problema.
    Prevara je samo zadovoljavanje svojih bioloskih potreba i ventil na koji se pusta pritisak koji stvara bracna dosada, monotonija, stres i frustracije prouzrokovane medjusobnim laganjem i laganjem sebe.

    Treba to da postoji, kao i prostitutke i javne kuce, kako zenske tako i muske.
  • Milan

    17.12.2012 16:15
    Idiotizam!
    Cemu ovo? Ili izaberite zivotnog partnera malo pametnije, recite sta vam nedostaje, ili budite ljudi pa mu recite istinu, pa radite posle u zivotu sta hocete sa nekim drugim!
  • Osmi sekretar SKOJA

    17.12.2012 15:20
    I eto Karamele sa ekipom
    Da bi sve bilo ruzicasto pink mora da izbledi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna