Život
04.11.2014.
14:44
Makedonija će biti prva zemlja u regionu koja će uvesti turistički pasoš ili džepni turistički vodič koji će omogućiti turistima da bolje upoznaju ovu zemlju.
  • Pepa Prase

    05.11.2014 17:43
    Dragi gospodine...
    Ne znam kojim se poslom bavis - mozda nekim gde se ne prelazi granica na registrovanim punktovima - pa nemas losa iskustva. Ja svake godine idem na odmor u Grcku istog datuma i istog datuma se vracam, putujem istim autom i svake godine mi njihovi carinici razvale i kola i stvari (ove godine je jedan cak otvarao i akumulator (ne znam sta je tamo trazio). Vecina mojih prijatelja ima slicna iskustva, neki cak i gora (uz ono tradicionalno "nije vam ovo Srbija"). Bas mi je drago zbog tebe sto se, eto, neko i kod njih lepo provede.
  • @ Pepa Prase

    05.11.2014 10:42
    Ma, daleko im lepa pas...
    Šta lupetaš. U Makedoniju idem nekoliko puta godišnje poslom. To što si napisao su čiste gluposti.
  • Pepa prase

    04.11.2014 20:02
    Ma, daleko im lepa kuca...
    Zasto malo ne napisete nesto i o izivljavanju makedonskih pogranicnih sluzbi nad srpskim turistima u tranzitu za Grcku (pojava je masovna, proverite slobodno)? I to isto mogu da stave u taj njihov pasos, bas kao i neljubaznost na pumpama i naplatnim rampama. A o zelenom kartonu, koji zbog njih moramo da placamo, da i ne govorim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna