Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Grubješić će biti savetnica Ljajića

Funkcionerka URS Suzana Grubješić i ekonomista Aleksandar Denda biće savetnici potpredsednika Vlade Srbije i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Srbija mogući posrednik između Rusije i EU

Zamenica direktora nemačke Asocijacije za Jugoistočnu Evropu, Johana Dahmel navodi da Beograd može da postane posrednik između Brisela i Moskve, imajući u vidu predsedavanje Srbije OEBS-om.

Direktor niške toplane pušten iz pritvora

Direktor niške Toplane Slobodan Maksimović i njegov prethodnik na toj funkciji Milutin Ilić pušteni su danas iz pritvora, koji im je bio određen zbog sumnje da su umešani u korupciju i da su oštetili budžet Niša za više od 11 miliona dinara.

Ustavni sud odbacio žalbu Janše

Ustavni sud Slovenije odbacio je žalbu bivšeg premijera i predsednika najveće opozicione stranke Slovenskih demokrata Janeza Janše na presudu u predmetu "Patria".

Dinar i dalje bez promene

Dinar će sutra ući u četvrti dan neprekidne stagnacije prema evru, i zvanični srednji kurs iznosiće 115,4582 dinara za jedan evro.

Bolnica bacila telo bebe zajedno sa medicinskim otpadom

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu doneo je danas prvostepenu presudu u korist hrvatskog građanina Miodraga Marića koji nije uspeo u svojoj državi da dođe do odgovora gde su sahranjeni ostaci njegovog mrtvorođenog deteta.