Preko Fejsbuka od nepoznate osobe tražila da joj pobije porodicu

Marisa Vilijams (19) iz Alabame uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da organizuje ubistvo svih članova svoje porodice.
Marisa Vilijams (19) iz Alabame uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da organizuje ubistvo svih članova svoje porodice.

Ona je taj predlog iznela korisniku Fejsbuka za kog je mislila da je mladić po imenu Tre Elis, a to je zapravo bila njena tetka koja je otvorila lažni profil.

Zabrinuta za svoju sestričinu, tetka se pod lažnim imenom uključila na Fejsbuk kako bi Marisi pokazala kakve opasnosti vrebaju na društvenim mrežama. Međutim, ubrzo je shvatila da je ona sama ta kojoj je potrebna zaštita.

Nesvesna da razgovara sa svojom tetkom sa kojom živi, tinejdžerka je od "Trea" zahtevala da se pretvara da ju je kidnapovao, a zatim da ubije sve članove njene porodice, uključujući i psa. Marisa je "Treu" predložila da dođe u njenu kuću gde će se zajedno napiti i imati seks. Njen uslov je bio da "momak" plati njen račun za telefon od 50 dolara.

Tetka prvobitno nije želela da obavesti policiju, ali je to ipak učinila kada je tinejdžerka dala "Treu" precizna uputstva kako da upadne u tetkinu sobu.

Marisa se izvinila u policijskoj stanici i zadržana je uz kauciju od 30.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.