Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Hamas objavio prekid vatre s Izraelom

Lideri palestinskog Hamasa koji vlada pojasom Gaze, rekli su večeras da je Egipat posredovao u prekidu vatre, kako bi se okončala najnovija eskalacija sukoba s Izraelom.

Veći deo Venecuele ponovo ostao bez struje

U većem delu Venecuele je danas ponovo nestala struja, a među pogođenim područjima je glavni grad Karakas, javila je agencija Frans pres sa lica mesta i dodala da se veliki nestanak struje već dogodio 7. marta.

Evro sutra 118,01 dinar

Dinar će u utorak neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 118,01 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Svojevrsna životna oporuka Boška Petrova Novosađanima

Nedavno nas je napustio Boško Petrov, izuzetno uspešni privrednik. Aktuelna lokalna vlast nije našla razloga čak ni da objavi vest o smrti jednog od najuspešnijih gradonačelnika; suzdržana je ostala i opozicija. Ipak, dužnu pažnju posvetili su građani, svesni da je sa životne scene u legendu otišao još jedan novosadski velikan.

Lajović poražen od Kirjosa u Majamiju

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u trećem kolu Mastersa u Majamiju, pošto je rano jutros izgubio od australijskog tenisera Nika Kirjosa sa 6:3, 6:1.