Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Evro u ponedeljak 118,36 dinara

Dinar će u ponedeljak, 21. januara neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 118,36 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Hrvatska treća u Evropi po epidemiji gripa, devetoro umrlo

Od gripa je u Hrvatskoj do sada umrlo devet osoba, a još se čekaju službeni rezultati o dva smrtna slučaja u Splitu, izjavio je direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Čapak i dodao da je Hrvatska po epidemiji gripa treća u Evropi sa oko 8.500 zaraženih.

AO: Krajinović eliminisan

Filip Krajinović nije danas uspeo da se plasira u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubio od 12. igrača sveta Borne Ćorića iz Hrvatske posle četiri seta.

Porodiljske naknade kasne, a zavise od poslodavaca

Porodilje kojima kasni isplata naknada dok odsustvuju s posla da bi gajile prinovu oglasile su se još uoči Nove godine i već danima podsećaju na svoj problem, ali teško da će bilo šta postići bez svojih poslodavaca.

AO: Đoković siguran protiv Šapovalova

Novak Đoković savladao je u trećem kolu Australijan opena Kanađanina Denisa Šapovalova (6:3, 6:4, 4:6, 6:0) i plasirao se u osminu finala prvog grend slema sezone.