Policija i dalje traga za nasilnicima sa Novog naselja

Novosadska policija i dalje intenzivno traga za Stefanom Zagorcem (19) i Jovanom Perišićem (19) koji se terete da su 28. februara pucali iz vatrenog oružja na Novom naselju.
Novosadska policija i dalje intenzivno traga za Stefanom Zagorcem (19) i Jovanom Perišićem (19) koji se terete da su 28. februara fizički napali dvadesetogodišnjeg Novosađanina i lakše ga povredili, a nakon toga i pucali iz vatrenog oružja na Novom naselju.

Osumnjičeni su, takođe, da su, prethodno, u gradskom autobusu, fizički napali 20-godišnjeg Novosađanina i naneli mu lake telesne povrede.

Policija poziva građane koji mogu pomoći u potrazi za osumnjičenima da se jave, pozivom na broj telefona: 064 892 4156.

Kako je danas saopšteno, dvojica pomenutih momaka zapravo su u grupi od desetak mlađih Novosađana koji su odgovorni za većinu uličnih pucnjava i nasilja u gradu.

  • 10.03.2014 20:22
    .
    Zasto svi morate da kritikujete njihove roditelje i policiju? Kao prvo, ne znate pricu u celosti, znate samo ono iz medija, sto nikad nije bila cela prica. Kao drugo, samohrana majka koja se krvnicki bori da zaradi jedan dinar kako bi prehranila svoju decu ne moze sama ucestvovati u odgajanju deteta. Kao trece, ako je vec pola vas videlo njih dvojicu kako se setaju po NN ili Satelitu zasto niste prijavili policiji?Zato sto ste svi picke, jer se bojite da sutra nesto vama urade, a mozete da prosipate muda po komentarima i govorite kako bi ste im lupili par vaspitnih.
  • -

    09.03.2014 15:46
    -
    pretpostavljam da je ovaj clanak test o tome da li je ciljana grupa u stanju upamtiti drugi clanak star 12 sati sa istim akterima kao ilustacija
  • citalac

    08.03.2014 15:19
    roditeljska tuga
    Gde su ti roditelji? Kada vide sliku svog deteta i saopstenje da je ono ucinilo kriminalno delo a da nekazem pucnjava u gradskom autobusu, gde ima i male dece. Zasto ih oni ne prijave i pomognu gradjanima da bezbedno setaju gradom i ulaze u gradski prevoz. Tako ce i policija lakse uraditi svoj deo posla. Zalosni su ti roditelji koji su svoju decu prepustili ulici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.