U subotu Novosadska daljinska regata

Novosadska daljinska regata, kao završna regata omladinske lige Srbije, održava se u subotu 18. oktobra  na Dunavu kraj Novog Sada.
Novosadska daljinska regata, kao završna regata omladinske lige Srbije, održava se u subotu 18. oktobra  na Dunavu kraj Novog Sada.

Prijavljeno je 128 takmičara iz Srbije, Hrvatske i Mađarske.

U okviru regate održaće se četiri trke Dunavskog kupa, koji okuplja Klubove podunavske regije, konkretno klubove iz Srbije, Hrvatske i Mađarske. Dunavski kup je osnovan radi unapređenja veslanja u mlađim kategorijama i razvijanja međunarodne saradnje u cilju što značajnijeg uključivanja u evropske projekte.

Pioniri i kadeti će se takmičiti u velikim čamcima (osmerci i četverci), a juniori i seniori u skifovima. Takmičenje počinje u 10.30h.

  • Pele

    16.10.2014 18:50
    Sramota za Novi Sad, Vojvodinu, Srbiju !!!!
    Iz pouzdanih izvora sam čuo da je za Univerzitetsku trku pre 10-tak dana u Novom Sadu Ekipa Edukonsa veslala u Hrvatskom osmercu - čamcu koji je donešen iz Zagreba, jer Novi Sad ima jednu drvenu kantu od čamca koja puca na pola!!!
    Pa stvarno svih 5 garnitura vlasti u ovom gradu treba "Na stub srama" nataći!!!
    Hvala braći iz Hrvatske! Veći su LJUDI nego ove naše Novosadske patriJote!!
  • Ćevara

    13.10.2014 13:56
    I još nešto!!!
    Pozivam sve vidjenije i imućnije gradjane, sve uticajne ličnosti i političare Novog Sada da dodju i vide u kakvim "kantama" veslaju Naša deca a pri tom ostvaruju vrhunske rezultate. Pogledajte u kavim čamcima veslaju Evropa i naš Beograd a u kakvim naš Danubijus!!
    POMOZITE ŠAMPIONE - KUPITE IM NOVE ČAMCE!
  • Ćevara

    13.10.2014 13:52
    Napred Danubijuse Naš !!!
    Svim srcem i dlanovima smo uz Vas!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.