Novosadskom taksisti ponovo oduzeli automobil

Taksista Miloš Ivanović, koji je pre mesec dana provalio u garažu Parking servisa i iz protesta se zaključao u svoj automobil koji mu je tada odneo pauk, ponovo je ostao bez taksija.

Taksista Miloš Ivanović, koji je pre mesec dana provalio u garažu Parking servisa i iz protesta se zaključao u svoj automobil koji mu je tada odneo pauk, ponovo je ostao bez taksija.

Njemu su ovaj put automobil zaplenile saobraćajna inspekcija i policija, zato što se taksiranjem bavio bez dozvole. Prema pisanju Novosti, saobraćajna policija je u redovnoj kontroli tokom festivala Egzit prekontrolisala i Ivanovića i utvrdila da nije bio registrovan, nije imao baždaren taksimetar, niti je imao položen ispit o poznavanju grada.

Nakon što su mu inspektori izdali rešenje o oduzimanju vozila, Ivanović je odbio da izađe iz automobila, zbog čega je na lice mesta došla i policija.

Podsetimo, ovaj taksista je pre nešto više od mesec dana ušao u dvorište Parking servisa u ulici Filipa Višnjića i zaključao se u svoj auto. Pošto mu nisu dozvolili da auto izveze blokiravši put vozilima odlučio je da ostane u automobilu, kako je rekao "do kraja" jer nema drugog izbora. Automobil taksiste pauk je odneo sa taksi stajališta kod Spensa, dok je on bio na obuci u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Njemu je i nekoliko meseci pre toga pauk odneo vozilo sa zelene površine, gde tvrdi da se nije nalazio i tada je platio 9.000 dinara.

  • legalac

    26.07.2012 13:56
    O cemu vi pricate-on je samo zrtveno jagnje ?
  • legalac

    26.07.2012 13:53
    udri po malom coveku-on je za sve kriv
    Da niste preterali sa kritikama .Ja znam dosta slucajeva da ke pauk odneo kola,a da nije bilo neregularno parkirano.Zar vi ne znate. A najlakse je osuditi jednog mladog coveka koji zeli da radi,a posla nema ,pa je pokusao za pocetak i neprijavljeno-dok se ne snadje.A sto se tice obrazovanje ,bas i nije coban kako kazete -nego apsolvent veterine i ne vozi krs kako neki kazu.auto je ispravan i uredan.Pogresio jeste ,ali to nije razlog za ovakvu kaznu.A sta cemo sa taksi udruzenjima koji ih zaposljavaju bez prijave firme i ubiru kajmak-zasto njih inspekcija ne juri -zapiajte se. Danas je on na tapetu ,a sutra neko od vas koji samo zelite da zaradite za pristojan zivot.Pa ljudi o cemu pricate???
  • 23.07.2012 13:27
    regularan taksista
    a cene? cene vam nisu problem? mislim 100 dinara voznja vam je ok? nije vam puno? da smanjimo na 50?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.