Otvorena izložba radova novosadskih mališana

Danas je otvorena izložba "Moj grad" u okviru druge "Smotre likovnog stvaralaštva dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta Novi Sad  2015" u Muzeju grada.
Danas je otvorena izložba "Moj grad" u okviru druge "Smotre likovnog stvaralaštva dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta Novi Sad  2015" u Muzeju grada.

Ana Lakatoš, 6. godina. Tema: Tuneli ispod Tvrđave. Tehnika: kombinovana

Vrtić: "Cvrčak". Vaspitači: Brankica Cicvara, Danijela Mileković

Dečiji likovni radovi nastali su kao rezultat raznovrsnih likovnih radionica koje je Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" realizovala u saradnji sa Muzejom grada Novog Sada, Muzejom Vojvodine, Galerijom Matice srpske, Spomen zbirkom Pavla Beljanskog i novosadskim osnovnim školama.

Na likovni konkurs pristiglo je 2.100  radova iz 32 vrtića i 76 vaspitno-obrazovane grupe PU "Radosno detiljstvo" Novi Sad i 19 osnovnih škola i likovnih radionica.

Stručni žiri je za izložbu odabrao 19 ravnopravnih nagrada za dečiji likovni rad i pet nagrada za kolekciju radova koji će biti izloženi do 1. aprila 2015. godine u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada.

  • Tarzan

    23.03.2015 21:49
    SRAMOTA!
    Bili smo i mi i moram da dodam da koliko god su bili divni radovi dece toliko su ruznu sliku ostavili pojedini roditelji od kojih nije mogao da se cuje program jer su MORALI da se bas tad, dok traje program da se nagura sva uza i sira rodbina ispred izlozenog rada i da se slika iako izlozba traje do 1. aprila.
  • Huncut

    23.03.2015 19:49
    Bili smo, predivni radovi dece... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti