Turistički panoramski autobus uskoro na ulicama Novog Sada

Turistička organizacija Novog Sada u saradnji sa turističkom agencijom "Lasta" iz Beograda uskoro će Novosađanima predstaviti novi turistički proizvod, a u pitanju je autobus za panoramsko razgledanje grada.
Turistička organizacija Novog Sada u saradnji sa turističkom agencijom "Lasta" iz Beograda uskoro će Novosađanima predstaviti novi turistički proizvod, a u pitanju je autobus za panoramsko razgledanje grada.

Priliku da se provozaju ovim autobusom Novosađani su imali  u dva navrata - kada se otvarala "Lastina" poslovnica u gradu u maju, kao i u subotu, 27. juna kada je na Štrandu gostovala kampanja "Moja Srbija". Tada je TONS organizovao promotivnu turu za Novosađane, ali i goste iz cele Srbije.

Jelena Radojčić iz Turističke organizacije Novog Sada kaže za 021 da su prvi utisci o novom turističkom autobusu odlični, a posetiocima je naročito zanimljiv pogled iz otvorenog autobusa.

"Autobus je na sprat, sa otvorenim gornjim delom i pruža zaista lep pogled na čitav grad. Nadamo se da će i u narednom periodu, kada autobus krene sa vožnjama po gradu, biti veliko interesovanje Novosađana i turista", navela je Radojčićeva za naš portal.

Kako kaže, u sredu, 1. jula će biti poznato kog datuma će tačno autobus krenuti sa vožnjama novosadskim ulicama, a planirano je da krene ovih dana. (Gorica Nikolin)

  • -

    30.06.2015 16:02
    -
    a autobus je dizajniran u p.cku ma.erinu
  • jas

    30.06.2015 15:39
    haha
    Tura obilaska propalih gradskih preduzeća i fabrika. Kao glavnu atrakciju preporucujem obilazak bulevara Oslobođenja kao mesto bauljanja hiljade ljudi koji ne znaju gde idu i cime se bave!
  • 30.06.2015 15:06
    A sta da pokazujete? Ostalo par ulica za ciji obilazak ne treba prevoz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.