Umesto pozajmljenih para vratili setove za depilaciju

Firma "ATG" iz Stare Pazove je umesto novca koji je dobila od pokrajinske vlade kao subvenciju za pokretanje proizvodnje, vratila na ime dobijenih sredstava setove za depilaciju, aparate za topljenje voska i tzv. "trio" postolja.
Firma "ATG" iz Stare Pazove je umesto novca koji je dobila od pokrajinske vlade kao subvenciju za pokretanje proizvodnje, vratila na ime dobijenih sredstava setove za depilaciju, aparate za topljenje voska i tzv. "trio" postolja.

Ovo preduzeće dobilo je najmanje 189.000 evra i trebalo je da zaposli 20 ljudi, ali ni to nije učinjeno jer, prema podacima Agencije za privredne registre, preduzeće nije zapošljavalo više od 10 radnika.

Kako je saopštila SNS, pokrajinska vlast je ovu bizarnu robu potom podelila studentima i učenicima sedam srednjih škola u Vojvodini.

Poslednji podaci koje su objavili naprednjaci u vezi sumnjivih transfera Fonda za sufinansiranje pogona za primenu novih tehnologija u Vojvodini, dokaz su, kako tvrde, da je taj Fond ustvari osmišljen kao pokriće za nenamensko trošenje narodnih para, a osmišljen je u sekreterijatu Dragoslava Petrovića. Podseća se da je za subvencije privatnicima potrošeno 35 miliona evra, a da su mnogi od 108 pogona ili ugašeni ili u stečaju.

Naprednjaci su nedavno otkrili da su još neka preduzeća umesto novca koji su dobili na ruke, subvenciju vratili u robi poput rasada povrća, kupusa, salate, cveća noć i dan, lozinih kalemova, sifona i creva, četkica za zube, gelova za ruke, itd.

  • keti

    24.04.2014 21:45
    Jesu to ovi setovi sa slike? Nikad ih videla po radnjama. Izgleda su se bas probili na trziste..Isplativo plasiran novac gradjana Vojvodine zaista...
  • marica

    24.04.2014 21:42
    Jos se Pajtic hvalio tim projektom..Bas je uspeo nema sta. Za dati novac Pokrajina dobila setove za depilaciju, kupus, a gradjani ni jedno radno mesto.
  • Rajko

    24.04.2014 15:10
    sramota ...
    I na kraju takvi likovi ispadaju menadzeri, genijalci i sl ...

    Pa lako je kada se dobijaju pare sa svih strana, ne placaju porezi i ostale nebuloze ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti