Autor: S.K./foto: D. Perišić

Naslovna
31.07.2016.
21:50 > 22:20
Fudbaleri Vojvodine večeras su u Novom Sadu u poslednjoj utakmici 2. kola Superlige savladali Bačku iz Bačke Palanke rezultatom 1:0.
  • ALUMNI

    01.08.2016 17:35
    @ Opet, opet
    sad da li je u pitanju genetika, okruženje u detinjstvu, neurobiologija ili psihološki i socijalni procesi, možda je tebi to druže od nekih lekova, ali svakako sve ukazuje na to da postoje određene slušne halucinaciije, paranoidno i ponašanje praćeno čudnim obmanama, ili neorganizovanim govorom i razmišljanjem. Opet, opet ta socijalna i gotovo sam siguran poslovna disfunkcija!
  • I Opet

    01.08.2016 14:12
    "Grad treba da iz osnovnih škola ukloni grafite navijačko-mafijaških grupacija koji podstiču mržnju kod dece - iz dvorišta koje iste te grupe koriste za regrutovanje maloletnih izvršioca najtežih krivičnih dela u sopstvenu korist. "

    Vidite da tima veze vrlo. E, ako kvarim posao, onda izvinite.
  • ALUMNI

    01.08.2016 02:15
    @ Opet
    neko kako ovi mladi kažu spinovanje, i sad kad bi svako poželeo da menja Državu, to je sasvim u redu, ali FKV nema ništa sa tim, to ti druže prvo u svojoj kući, ako je imaš. Niko tebe ne sputava da sam, sa decom ako ih imaš voziš bicikle po Keju, sad da li ćeš tamo naići na kriminogene grupe, pa nešto nisam siguran da ćeš ih zaobići. Bogohulno je imati predrasude, iako one nisu među smrtnim gresima.....
  • Chiske

    01.08.2016 02:03
    @opet
    Ma nek i EXIT zabrane tamo sve narkomani i diletanti, zabraniti i voznju biciklova po biciklistickim stazama, ipak moramo da razmisljamo o velikim majkama koje mrzi da podignu kolica na bankinu. A i kerove, ma pun je grad kereceg izmeta, treba ih sve potamaniti, sta su kerovi doneli dobro covecanstvu? Ulicnu rasvetu pogasiti jer treba da se stedi struja ej znas koliko ode novca na to. Zabraniti i automobile jer sve pijan do pijanog voze pogotovo kad se mafijasi sa decom vracaju sa stadiona. Uloziti u rekreaciju gradjana, naime treba poslati u svaku kucu/stan personalnog trenera da motivise gradjane da se bave fiskulturom. Ukoliko personalnom treneru bude onemogucen ulazak u kucu/stan, osoba koja je vlasnik stana ce morati pravno ga odgovara pred sudom, zbog nepostovanja zakona o ozdravlj... Ne mogu vise hahahahah...
  • Aster

    01.08.2016 00:24
    Da li je moguće da FK Vojvodina ne da deci besplatan ulaz na stadion? Da li je moguće da mi za desetogodišnje i šestogodišnje dete trebaju ulaznice od 300 dinara kao i za odrasle? Da li na taj način žele da motivišu decu da dolaze na stadion i navijaju za klub iz rodnog grada? Ako će se klub konsolidovati finansijski od karata koje će naplaćivati deci, onda bolje uprava da prizna da je nesposobna i neka odstupi.
  • RE: OPET

    31.07.2016 23:43
    Mesas pojmove I to zestoko. Drzava ulaze samo u c.zvezdu I partizan I to ogromne svote novca. U Vojvodinu drzava nikad ali nikad nije ulozila jedan jedini dinar a ubira od nje ogromna sredstva na racun poreza koji pomenuti dvojac ne placa. Fk Vojvodina je institucija koja u svojim omladinskim kategirijama ima oko 800 malisana koji svakodnevno treniraju I bave se sportom u akademiji Vujadin Boskov koja je pored sportskog sadrzaja opremljena najsavremenijim ucionicama u kojima profesori predaju deci I pomazu oko domaceg za sve njihove potrebe. Ako o necemu nisi informisan glupo je o tome pricati. Zar ne???
  • Zivan

    31.07.2016 22:25
    U narednih sedam dana Vojvodina ce dva puta da obraduje navijacce, prvo popbedom nad Dinamom, tri dana kasnije i nad Partizanom...
  • Opet

    31.07.2016 22:13
    RTS treba da prestane da prenosi fudbal i da zameni tu minutažu naučno-obrazovnim programom.

    Država treba da u celosti prestane da finansira profesionalni "sport" - em zato što je pogubniji po zdravlje od droge i alkohola, em zato što su uglavnom u pitanju paravani upravo za kriminalne aktivnosti. Umesto toga, treba da uloži u finansiranje rekreacije SVIH građana i ostale vidove preventivne zdravstvene zaštite.

    Grad treba da iz osnovnih škola ukloni grafite navijačko-mafijaških grupacija koji podstiču mržnju kod dece - iz dvorišta koje iste te grupe koriste za regrutovanje maloletnih izvršioca najtežih krivičnih dela u sopstvenu korist.

    Građani treba da ustanu sa svojih dupeta i podrže ovu inicijativu umesto što nasedaju na ove jeftine provokacije novinarskih agenata plaćenih od strane političkih stranaka.

    Ili nastavite da uživate u hleba i igara... dok ne poenstane i jednog i drugog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna