Menu 021

Preko 20.000 turista na Sea Dance festivalu

Posle tri uzbudljiva dana završen je treći po redu Sea Dance festival.
Zabava 18.07.2016. | 20:54 > 20:54

Grupa Hurts je pred 27.000 ljudi na Jazu priredila spektakl. Prethodno su nastupili Stereo MC's, Andy C, Sister Bliss i Theo i Adam. Jednoglasno su otpevani stihovi "Never give up, it's such a wonderful life!", "Cause I'm looking for a Miracle!" i "I could never find the words to say: Stay! Stay with me".

Posle emotivne razmene sa Hurts na glavnoj bini, vreme je bilo za proslavu i žurku do zore, koju je prvi poveo Shy FX uz podršku legendarnog Stamina MC-a, a čast da priredi završni spektakl imao je Skrillexov jedini naslednik Zomboy. Bass je dizao publiku i prethodnih noći na glavnoj bini, a zasluge za najbolje žurke do ranog jutra preuzeli su Andy C, Sub Focus, My Nu Lang i Cartoon.

Ipak, na plaži se ostalo najduže uz toplo jutarnje sunce, jer je na Dance Paradise nastupila tehno ikona - Jeff Mills. Tokom tri dana i noći scenu su činili i Black Coffee, Sister Bliss, Marko Nastić, Mladen Tomić, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, PS, Proximus & Raven, AudioStorm i brojni drugi među kojima i neočekivani house tandem Skrillex b2b Mr. Jools.

 Preko 20.000 turista iz 50 zemalja sveta na Jazu

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija boravili su u Crnoj Gori radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala.

Budvansku plažu Jaz posetilo je 80.000 posetilaca, a zabeležen je i porast ukupne turističke sezone. Najveći broj posjetilaca ove godine došlo je iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo bio prvi put da posjete Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije.

Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest