Menu 021

Dnevne ulaznice za Egzit od sutra u podne po poklon ceni

Najbrži fanovi Egzit festivala će sutra, u sredu 17. maja od 12 časova, imati jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru.
Zabava 16.05.2017. | 21:39 > 13:15
Broj ulaznica po specijalnim, poklon cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu, te 2.990 za sredu, nulti dan sa Kilersima, veoma je ograničen i biće dostupan sutra od podne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin.  
 
Veoma ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan od 15h putem svih blagajni iz prodajne mreže Gigstix, te putem sajta exitfest.org. Nakon isteka veoma ograničene količine jednodnevnih ulaznica, njihova naredna cena biće viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Egzit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 5. do 9. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće dosta veća.
 
U toku je i omiljena akcija fanova u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za Egzit, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon. Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) prodaju se po ceni od 6.990 dinara, a petodnevne ulaznice za festival (5-9. jul) za samo dodatnih 1.500 dinara obuhvataju još i sredu, Day Zero sa Kilersima Akcija 4+1 odnosi se i na ulaznice za Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance), gde društvo koje kupi četiri ulaznice za Avanturu po ceni od 7.490 dinara, petu dobija na poklon.
 
Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj za Egzitili za celu avanturu.
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest