Besplatni vebinari za sve koji žele da zarade i unaprede marketing strategije

Pred prvu online konferenciju koja će biti 21. septembra, kreativni tim Default Design prirema set besplatnih vebinara.
Na njima će svi zainteresovani imati priliku da nauče nešto više o prodaji preko Fejsbuka, osnovama dropšipinga, ali i o tome kako do šestocifrene zarade za godinu dana.
 
Default Design već nekoliko godina drži vebinare, online kurseve i edukacije o aktuelnostima u vezi sa preduzetništvom, marketingom, dizajnom, copywritingom, online marketingom, konverzijama i promenama na Internetu. U sklopu online konferencije LeadCon, koju organizuje, ovaj kreativni tim je spremio nekoliko besplatnih vebinara sa zanimljivim predavačima iz oblasti online marketinga. Učesnici će imati priliku da saznaju nešto više o oblasti koja ih posebno zanima i da se pripreme za konferenciju koja sledi nakon toga 21. septembra
 
Za ove vebinare, kao i za konferenciju, učesnicima je potreban samo računar i internet.
 
Besplatni vebinari:
Dogovori sa još nekim gostima su u toku.
 
Pored konkretnog znanja koje će učesnici imati priliku da dobiju na ovim vebinarima, moći će da postavljaju pitanja i da se priključe diskusiji.
 
Za više informacija o ovim vebinarima posetite LeadCon Facebook stranicu.
 
Svi vebinari su besplatni za gledanje uživo. Takođe će biti obezbeđena repriza 24 sata nakon vebinara. Za sve one koji žele da gledaju ova predavanja van predviđenih besplatnih termina obezbeđeni su snimci uz kupovinu karte za LeadCon konferenciju.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija