Instagram dobio novu veoma korisnu opciju

Instagram je nedavno predstavio novu opciju koja korisnicima konačno pruža mogućnost da odaberu čije će se objave pojavljivati u njihovoj feed sekciji.
Instagram dobio novu veoma korisnu opciju
Foto: Pixabay
To znači da ćete uskoro dobiti mogućnost da uklonite objave sa pojedinih naloga bez prestanka praćenja tih osoba. 
 
Dobra stvar je što korisnici, čije ćete objave ukloniti, neće biti obavešteni o tome. 
 
Facebook već godinama ima tu opciju, a korisnici Snapchata bili su i više nego oduševljeni kada se ona pojavila i na njihovoj mreži ranije ove godine ("do not disturb"). To je, zapravo, bila jedna od retkih dobro prihvaćenih novina, piše "Business Insider". 
 
Evo kako ćete nekoga "ućutkati" na Instagramu:
 
Kada vidite post osobe koju ne želite više da viđate u vestima, kliknite na tri horizontalne tačke u gornjem desnom uglu.  Videćete da se ispod opcije "unfollow" sada nalazi i opcija "mute". Ipak, ona nosi izvesna ograničenja, jer ćete, ukoliko želite da blokirate nečije postove, a i dalje želite da vidite fotografije tog korisnika, morati povremeno da posetite njegov profil. 
 
Situacija je malo drugačija kada odete na sam profil te osobe. Jedina razlika je što ćete videti dodatnu opciju "mute story", osim standardne opcije "mute". 
 
Ako se ikada predomislite, sve što treba da uradite jeste da otčekirate opciju "mute".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija