VIDEO: U oluji u Moskvi najmanje 13 poginulih i 105 povređenih

Bilans žrtava olujnog vremena koji je danas pogodilo glavni grad Rusije porastao je na 13 poginulih i 105 povređenih.
VIDEO: U oluji u Moskvi najmanje 13 poginulih i 105 povređenih
Foto: 021.rs
Mediji su prvobitno javili da je poginulo 11 osoba, a da je 70 ozbiljno povređeno, međutim kasnije je stigao izveštaj o još dve žrtve - devojčici (11) na koju je palo drvo i muškarcu (57) na koga je pala ograda, prenosi AFP.
 
Povređeni su smešteni u 10 bolnica u Moskvi, a zvaničnici su upozorili da bi broj žrtava mogao da poraste.
 
Moskovske službe za vanredne situacije angažovane su na uklanjanju drveća, ali nema izveštaja o nekoj većoj materijalnoj šteti.
 
Zbog nevremena otkazani su letovi sa aerodroma u Moskvi, dok je linija brzog voza ka aerodromu Vnukovo bila obustavljena dok radnici nisu uklonili drvo sa šina.
 
Direktor meteorološke službe kazao je da je duvao vetar jačine 22 metra u sekundi, kao i da je moguća još jedna oluja u toku noći.
 
Agencija Tas s prenosi da je uragan, koji je u toku popodneva pogodio Moskvu oborio 3.500 drveća, a da je duvao vetar jačine 28 metara u sekundi.
 
  • severnik

    30.05.2017 12:29
    Možda ih to Bog kažnjava zbog neprirodnih i sramnih zakona protiv gejeva. O.o

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet