Indija: Silovao četvorogodišnju devojčicu

Indijska policija je objavila da je uhapsila 20-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je silovao devojčicu staru četiri godine.
Indijska policija je objavila da je uhapsila 20-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je silovao devojčicu staru četiri godine.

Policija ističe da je čovek uhapšen u sredu, istog dana kada je optužen za seksualno nasilje nad devojčicom iz komšiluka.

Devojčica je u trenutku napada bila sama u kuće, a kasnije ju je uplakanu pronašao drugi komšija. Hospitalizovana je i u stabilnom zdravstvenom stanju.

Indiju je u decembru uzdrmao slučaj grupnog silovanja studentkinje u autobusu u Nju Delhiju. Ta studentkinja je kasnije podlegla povredama. Ovaj slučaj je intenzivirao pitanje položaja žene u indijskom društvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet