FOTO: Ombudsman objavio još dokumenata o smrti Predraga Gojkovića

Zaštitnik građana Saša Janković objavio je na svom Tviter nalogu dosad neobjavljena dokumenta MUP-a o smrti Predraga Gojkovića 1993. godine u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Zaštitnik građana Saša Janković objavio je na svom Tviter nalogu dosad neobjavljena dokumenta MUP-a o smrti Predraga Gojkovića 1993. godine u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Podsetimo, pojedini tabloidu i članovi vladajuće SNS, insinuirali su da je Janković umešan u smrt svog prijatelja Predraga Gojkovića koji se 1993. godine ubio u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Janković je ove spise objavio uz komentar da su namenjeni nalogodavcu i izvršiocima kampanje "nelegalnog pištolja", pa "ubistva", te da to zlo nikada neće biti zaboravljeno.

Dokumenta potvrđuju da Janković nije bio u svom stanu za vreme tragedije, te da više svedoka to i potvrđuje, a ne samo njegova supruga. Objavljeni su i rezultati poligrafskog ispitivanja kao i konačni izveštaj balističara o tom slučaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je krajem aprila, na svom sajtu, dokumenta o slučaju samoubistva Gojkovića.

Ombudsman je, međutim, prošle nedelje izjavio da postoje dokazi koje MUP nije objavio, a dva medija koji vode kampanju protiv njega ignorišu.

  • sladki

    19.05.2015 07:22
    @gorki-velike firme..
    Tipicno za radikalsko ponasanje, pocev jos iz vremena
    Nik.Pasica Baje i sina mu Rada.
  • 19.05.2015 07:19
    Napadnjaci mogu da rade šta hoće, ali sve mi se čini da će im ovaj stati za vrat... Zato ga se toliko i plaše, i zato ga toliko i napadaju. Samo neka požuri - prođe mi život...
  • gradjanka

    19.05.2015 04:25
    prljave igre
    Kada uoce nekoga sa liderskim sposobnostima ''naprednjaci'' ga izblate na najgori nacin. Tako su i Sasi Radulovicu napakovali da je prebio dete, a posle su priznali laz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.