Članovi PUPS-a u Opovu prešli u SNS

Opštinski odbor Partije ujedinjenih penzionera iz Opova danas je pristupio SNS-u, saopštio je sad već bivši predsednik tog odbora Drago Terzić.

"Nakon desetogodišnjeg angažovanja u PUPS-u odlučio sam da pristupim SNS-u pošto ne mogu da budem član spore i inertne stranke i da sa strane posmatram pobednički tim SNS, koji igra u interesu građana Srbije u svakom pogledu", rekao je Terzić.

On je rekao da ta odluka nije motivisana ličnim razlozima, već zato što podržava politiku i program SNS i njenog predsednika i premijera, Aleksandra Vučića, koji je, kaže, svoj rad usmerio na oporavak Srbije, osnaživanje ekonomije i da Srbiju kao modernu i uređenu državu uputi ka EU.

Pristupnicu SNS potpisao je i predsednik Opštinskog Udruženja penzionera Žika Nestorović, u uverenju, kako je rekao, da je do sada samo SNS pokazala da brine za najstarije građane.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo Zoran Tasić dodao je da je proteke nedelje pristupnice SNS u ovoj Opštini potpisalo 50 novih članova.

Autor: Tanjug

  • Marijana5

    15.02.2016 07:29
    Na muci se poznaju junaci - zato u Vucica svi gledaju!
  • Anonimka

    14.02.2016 20:23
    Sudeći po samom tekstu svakim danom Srpska Napredna Stranka će imati veliki broj novih članova! Sigurno se ljudima dopao program Srpske Napredne Stranke.
  • vlado

    13.02.2016 22:01
    naravno da ce se pridruziti onima koji idu napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.