VIDEO: Parkirao se i bacao smeće pored reke

U Srbiji se ne vodi dovoljno računa o očuvanju životne okoline, ali ova bahatost je prevršila svaku meru.
Nepoznati gospodin se parkirao pored reke, a zatim je lopatom izbacio smeće iz prikolice i to baš pored reke.
 
Čovek koji je zabeležio ovaj događaj upitao ga je da li je u redu to što radi, ali nije dobio odgovor.
 
Ovaj snimak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.
 
Administrator glupe na kojoj je video-snimak objavljen objasnio je da čovek koji je zabeležio ovaj dogažaj želi da ostane anoniman.
 
"Nažalost, ovako je svakodnevno oko reke Južne Morave. Stanovnici sela koja gravitiraju oko reke prave deponije oko reke da ti treba kurs iz planinarenja da bi stigao do mesta za pecanje", napisao je Predrag Stamenković.
 
Pogledajte užasavajuć snimak.
 
  • saramakas

    13.12.2016 17:19
    Ima i gorih. Ja sam pre 8 - 9 godina prelazio peske most slobode i video lika kako zaustavlja automobil na polovini mosta u zaustavnoj traci na nekih 150 metara od mene, izlazi iz njega sa vrecom djubreta u ruci, prilazi ogradi mosta i baca tu vrecu u Dunav. Posle je nastavio voznju kao da se nista nije desilo. Bio sam predaleko da reagujem ali, verujte, doslo mi je da ga uhvatim za noge i posaljem za recenom vrecom da joj pravi drustvo medju ribama.
  • ?

    13.12.2016 16:36
    Turski prljavi geni, Srbin sam 100% iz Srbije al verujem da posle 500 godina krv je izmesana, cesto radim sa Poljacima i Cesima isto Slovenski narod al mogu vam reci da su totalno razlicit narod
  • NS

    13.12.2016 15:51
    Takvi su i došli u Novi Sad...možeš ih svaki dan snimati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija