Ukradenim kolima udario policajca

Novosađaninu Dragoslavu K. (1979) policija je odredia zadržavanje zbog pokušaja krađe automobila i napada na policajca na službenoj dužnosti.
Novosađaninu Dragoslavu K. (1979) policija je odredia zadržavanje zbog pokušaja krađe automobila i napada na policajca na službenoj dužnosti.

Dragoslava je policija pokušala da zaustavi na Bulevaru kralja Petra prvog, ali je on i dalje bežao kolima. Nakon što je policija ispalila nekoliko metaka u vazduh da bi ga upozorila da stane, on je vožnju nastavio i udario jednog policajca. U Gagarinovoj ulici je izašao iz vozila i nastavio da beži, ali ga je tu policija ubrzo uhvatila.
Povređeni policajac zadobio je naprsnuće podlaktice, iščašenje kolena i istegnuće vrata i on je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a Dragoslav K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom istražnom sudiji.

  • G

    12.03.2011 16:35
    @@G - gospodine, samo da potvrdim - tvrdite da malo parče metala u silaznoj putanji ima svojstvo da nekoga ubije? Da li ste vi ikada držali oružje u rukama kada ste sposobni da navedete ovoliku količinu lupetanja? Gospodine, u pitanju je ručno oružje, ne protivavionsko.
  • DOJCILO

    10.03.2011 18:11
    LJUDI, LJUDI
    Nemozemo mi da sudimo iz novinarskog clanka kada je neko upotrebio vatreno oruzje i da li je postupio po zakonskom ovlascenju, da li je njegov zivot u tom momentu bio ugrozen itd. U policiji postoji neko ko ce da se bavi tim pitanje.
    Vidim koliko se mnogi bave pitanjem da li je neko drugi mogao da bude pogodjen ili ne a da li je lopov mogao da pogazi necije dete,majku,itd. bez obzira da li ga juri policija ili ne. zamislite kada je pregazio policajca sta bi uradio da je vlasnik vozila naisao. PO NEKIM KOMENTARIMA VIDIM DA TREBA PUSTITI LOPOVE I NARKOMANE DA KRADU I HARAJU PO NJIHOVOM GRADU, STO JE ZA SVAKU OSUDU SA MOJE STRANE.
  • nenad

    10.03.2011 16:28
    građani
    nemogu da verujem koje izjave daju naši građani, našeg grada u ovoj situaciji samo su im krivi policajci kako ih oni nazivaju "kauboji" sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.