Dačić: Nisam tražio da budem ministar

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da zahtev Sindikata srpske policije, u kojem se traži da on podnese ostavku na ministarsku fukciju, ima politički karakter.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da zahtev Sindikata srpske policije, u kojem se traži da on podnese ostavku na ministarsku fukciju, ima politički karakter. Dačić kaže da on nije tražio da bude ministar policije.

"Ako imaju nekog boljeg ministra, slobodno! Ja sam dosta uradio na ispunjavanju sindikalnih zahteva, ali ovo nije sindikalni zahtev - ovo je politički zahtev ", ocenio je Dačić.

Sindikat srpske policije je prošle nedelje, posle ubistva policajca u Zrenjaninu, zatražio od Dačića da podnese ostavku zato što je tokom njegovog mandata ubijeno ili povređeno najviše policajaca na dužnosti ili van nje. "Ministar Dačić već godinama na svakoj sahrani poginulog policajca priča iste priče i drži slične govore", navodi se u saopštenju sindikata i dodaje da je policiji i građanima Srbije potrebna adekvatna zaštita, kao i "dostojanstven i miran život". (D.B)
  • 26.07.2011 05:52
    ns
    Jutros na jutarnjem programu RTV1 pusten snimak i komentar ministra Dacica, povodom kilometarskih redova ispred zgrade policije za vadjenje licnih dokumenata i tom priliko je ministar rekao

    Nema dovoljno radnika u policiji koji bi radili na SALTERIMA za izdavanje dokumenata, ako bi se zaposlili novi sluzbenici, tada bi se gradjani bunili kako ima mnogo zaposlenih u policiji...

    Dacicu, da RADE SVI salteri, da salterski radnici svaki cas ne napustaju svoje radnomesto,ne bi bilo guzve

    Ako i nema dovoljno sluzbenika na salterima, IMA MNOGO sluzbenika po KANCELARIJAMA, i sto oni ne rade na salterima

    Zasto nije na Novom naselju jos OTVORENA stanica policije, radnika u DVE zgrade,na Bul. oslobodjena i u Kralja Petra, policije ima dovoljno samo treba napraviti dobru preraspodelu
    Nego cini mi se da Dacic namerno pravi zbrku u Novome Sadu, to mu je cilj, a malo i cef-zadovoljstvo...

    E kao sto vidite ni mi nismo trazili Vas da nam budete ministar i da budete cinicni prema gradjanima, i to ZA NASE NOVCE
  • karika

    25.07.2011 21:03
    izvinite, vukli Vas za rukav, da da, kako da ne
    i baš nema, na našu žalost, boljeg nam ministra od Vas, i ovih do i pored Vas. Izvinite ali vreme je, zaista vreme je da svi polako odete ... Ako uspevate sebe da lažete, nas ne možete, više ne. Ni Vi, ni ostali. Dosta je bilo. Vratite nam naš mir, vratite nam moral i moralne vrednosti. Jedan je život, ali snova hiljadu. Ja želim da živim svoj san, a ne samo da ga sanjam! U ime svih nas iz šezdeset i neke ... i svih ostalih NAS!
  • Deleteboy

    25.07.2011 16:10
    terajte mene da budem ministar
    hahahahahhahahahha NIJE NI TRAZIO
    ma da terali su te puskom da budes ministar policije

    Ovaj Koferas i njego drug Mrki su jaci od Ivana Ivanovica po vicevima.

    JOooojjjjj je... t. Srbijo ko nas vodi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.