Jovanović smatra da nije prekršio zakon

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović odbacio je danas optužbe Agencije za borbu protiv korupcije da nije prijavio svu imovinu, istakavši da nije prekršio zakon.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović odbacio je danas optužbe Agencije za borbu protiv korupcije da nije prijavio svu imovinu, istakavši da nije prekršio zakon.

Jovanović je televiziji B92, na primedbu da je kao javni funkcioner 2009. osnovao privredno preduzeće, rekao da nije tačno da je to zakonom zabranjeno.

Na konstataciju da član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Čedomir Čupić tvrdi da je zakonom zabranjeno da javni funkcioner osniva privredno preduzeće, Jovanović je rekao da je "u tome i problem", jer "to zakon ne kaže".

"Imam lične simpatije prema profesoru Čupiću čak i kada krši zakon", rekao je Jovanović i istakao da podržava rad Agencije za borbu protiv korupcije. "Ako ne mogu da radim u privatnoj firmi gde onda mogu da radim i od čega onda možemo da živimo", upitao je Jovanović i ponovio da nije prekšio zakon prilikom prijavljivanja svoje imovine.

"Toj generaciji koja je počela život i napravila prve korake na crnoj berzi ne možete da sugerišete da ceo život provede na toj crnoj berzi", rekao je Jovanović odgovarajući na pitanje u vezi sa optužbama da nije prijavio svu imovinu, i istakao da plaća porez.

  • Micko

    29.10.2011 22:56
    Nekad se uporedjivalo pun kao brod a danase se kaze pun kao Ceda Jovanovic.
  • Iga

    28.10.2011 13:43
    Samo kada krsis zakon, tek tada ti se dive i moze se reci da si uspesan.
  • 28.10.2011 08:08
    Mb, skupa je droga, a on navikao na finu, extra kvaliteta, pa onda džipovi, vila na Dedinju, treba to sve pobmiriti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.