Ukrao delove sa automobila Novosađanke

Novosadska policija je odmah posle krađe uhvatila L.T. (24) iz okoline Loznice.
Novosadska policija je odmah posle krađe uhvatila L.T. (24) iz okoline Loznice.

On se tereti da je skinuo sve četiri zaštitne lajsne sa točkova i polomio oba retrovizora na vozilu jedne Novosađanke, parkiranom u ulici Kosančić Ivana.

Protiv L.T. će biti podneta krivična prijava.

  • 24.05.2013 13:19
    @Nezavisni Vojvodjanin
    Ideja na mestu, ali bi na kraju bili krivi svi mi osteceni. Kakva drzava takav zakon - lopovi stite lopove.
  • Bojan

    24.05.2013 07:29
    Kosančić Ivana - zona sumraka
    Živim u Kosančić Ivana i kola su mi 2 puta obili, a jednom ukrali ratkapne. Ocu koji vozi Juga su kola obili 5 puta. Ispred ulaza u sred dana se pre neki dan momak i devojka bodu u venu. U takvom okruženju, sledeći put kad vidim nekog pored kola, proći će gore od onog što je provalio čoveku u stan u BG-u pre neki dan.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    24.05.2013 06:41
    nocne trojke sa bejzbol palicama
    i ja pripadam ostecenima.Odavno predlazem organizovanje nocnih trojki vlasnika automobila po kvartovima sa bejzbol palicama,i da lomimo noge svima koje zateknemo u blizini auta.Sve dok ne proteramo bagru iz Novog Sada.Novi Sad opasan grad po manijake i bagru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.