Zrenjanin: Džudo turnir 12. marta

Međunarodni džudo turnir "8. Mart", trideset četvrti po redu, održaće se u subotu, 12. marta u Zrenjaninu u organizaciji omladinskog džudo kluba Proleter MD.

Turnir će se održati u Zrenjaninskoj kristalnoj dvorani, a takmičari iz inostrabstva su već počeli da pristižu, rekao je Dalibor Momirov, ispred džudo kluba Proleter MD.

"Juče su nam stigli takmičari iz Iraela, uskoro stižu takmičari iz Rumunije i Slovenije. Očekujemo preko 500 učesnika uzrasta do 12 godina a iz našeg kluba učestvovaće oko stotinak takmičara", rekao je on. 

Kao najavu za ovaj turnir, organizatori su prethodnih dana posećivali škole i putem raznih manifestacija promovisali džudo kao sport, a pridružili su se i akciji "Stop nasilju nad ženama", u okviru koje su organizovali tribiinu u Srednjoj medicinskoj školi.

Takođe, nakon turnira svim učesnicima biće ponuđeno da ostanu na dvodnevnom kampu gde će nastaviti sa treninzima i usavršavanju džudoa.

Međunarodni džudo turnir "8. Mart" počinje u subotu oko 10 sati ujutru.

Autor: RTV

Foto: Wikipedia

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina