Pančevo: Za ubistvo osuđen na četiri godine i šest meseci maloletničkog zatvora

Maloletni N.S. koji je početkom decembra 2017. godine ubio Ivana A. (16) u ugovorenoj tuči u Pančevu, juče je proglašen krivim i osuđen na četiri godine i šest meseci maloletničkog zatvora od strane sudije za maloletnike Višeg suda u Pančevu.
Pančevo: Za ubistvo osuđen na četiri godine i šest meseci maloletničkog zatvora
Foto: 021
Kako prenosi pančevači portal 013info, na osnovu odluke suda N. S. će ostati u pritvoru do upućivanja na odsluženje kazne u maloletnički zatvor u Valjevu. Vreme provedeno u pritvoru biće mu uračunato u kaznu zatvora. 
 
Sud je roditelje ubijenog Ivana A. i njegovog maloletnog brata sa imovinskim zahtevom za naknadu štete uputio na parnični sudski postupak.
 
Presuda je prvostepena, a o žalbama na ovakvu sudsku odluku odlučivaće veće za maloletnika Apelacionog suda u Beogradu.
 
Ubistvo se dogodilo u pančevačkom naselju Nova Misa 7. decembra prošle godine. U tuči koja je bila dogovorena, šesnaestogodišnjeg Ivana A. nožem je nedaleko od Sportskog centra "Mladost" ubo tada sedamnaestogodišnji N.S. Ivan je na licu mesta preminuo.
  • Da

    19.04.2018 11:47
    @PRAVNIK NS
    Trebali su da mu sude kao punoletnom licu i osude na 20,30, 40 godina zatvora.
    Nije pitanje da li će nakon islaska iz zatvora ovaj ubica biti u mogućnosti ili ne da se integriše i resocijalizuje u društvu.
    Jer je sasvim očigledno da ŽRTVA tj ubijeni koji je u momentu smrti imao 16 godina tu istu priliku izvesno neće imati .Definitivno je mrtav.
  • Misa013

    18.04.2018 09:58
    N.S
    Ne znam odakle vama pravo da komentarisete nekog koga ne znate.Mi znamo da nece izaci gori i znamo da se to nece ponoviti.
  • Orko

    17.04.2018 15:15
    @PravnikNS
    Pa da, trebali su.
    Kakvu ovo poruku salje klincima? Da mogu da organizuju masovne tuce pa cak i ako prebiju ili izbodu nekog do smrti, nije frka. Izacice iz zatvora pre nego sto mnogi zavrse fakultet.
    Kakva je to kazna za ubistvo? Kazna treba da bude i poruka. Ako si spreman nekog da ubijes, da povratka nema tako lako, kao sto i zrtva ne moze da se vrati. Ubistvo, maloletno ili ne, minimum 10 godina.

    E sada, tih 10 godina ne moraju da budu uzaludne. Treba omoguciti psihijatra, skolu, obuku zatvoreniku. Ali kazna mora da se odsluzi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina