Mladić izboden u Novom Sadu, u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar

Dvadesetšestogodišnji mladić napadnut je oštrim predmetom sinoć u Starom gradu u blizini Spensa, saznaje 021.

On je u Maksima Gorkog zadobio povrede ubodom u leđa oko 1.30 ujutru. Kako navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je intervenisala i zbrinula mladića na licu mesta.

On je prevezen u Urgentni centar u svesnom stanju.

Policija je obavila uviđaj.

  • rasprava

    26.09.2016 19:11
    o referendumu
    za iliti jok r.vojvodina
  • @munja

    26.09.2016 17:34
    "Ne može čovek na miru ni iz biblioteke da se vrati kući."
    Neverovatno vickasto. Znate šta bi bilo još smešnije? Da Vas ili nekog Vama dragog izbodu kada se noću vraća kući, pa da pročitamo još ovako urnebesnih komentara jer su nasilje i kriminal u NS tema za smejanje. Jeste da ne znamo u čemu se radi i da li je u pitanju nedužni prolaznik ili kriminalac, ali opravdavanje zločina jer je neko bio u gradu do kasno je zaista odvratno. Osamdesetak odobravanja ovako neprimerenog komentara samo pokazuje koliko smo oboleli kao društvo. Sad trk na vest o supruzi fudbalera koja je trpela porodično nasilje, da bacite neku foru i objasnite da je ona u stvari kriva za batine.
  • Che

    25.09.2016 19:25
    Srpska Atina
    Novi Sad bezbedan grad... Evropska prestionica kulture

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika