Muškarac spasen iz Dunava kod Cepelina, čamac policije bio neispravan

Neidentifikovani muškarac izvučen je iz Dunava kod Cepelina juče oko 17.30 časova, saznaje 021.
Muškarac spasen iz Dunava kod Cepelina, čamac policije bio neispravan
Foto: 021
Kako za 021.rs potvrđuju u Kliničkom centru Vojvodine, on je za sada stabilnog stanja i zadržan je na lečenju u toj ustanovi. Vodi se kao NN lice. 
 
Radnici Cepelina primetili su sinoć starijeg čoveka kako pluta Dunavom u polusvesnom stanju. Pokušali su da ga izvuku i bacili su mu pojas za spasavanje, ali ga je struja odvukla malo dalje. U međuvremenu je pozvana policija i hitna pomoć, koji su stigli za nekoliko minuta.
 
Međutim, nezvanično, policija nije mogla da u akciju spasavanja uključi čamac, jer nije bio ispravan. Zbog prisebnosti osoblja lokala i policije, kao i spasioca koji su dovezli svoj čamac, čovek je izvučen iz vode i u stanju šoka je prevezen na reanimaciju.
 
Više informacija o događaju znaće se nakon saopštenja policije.
  • Istina je drugacija

    03.06.2017 21:01
    Camac je ispravan, goriva ima, nazalost da ima samo jedan camac, odrzava se redovno od kad ga koristi policija. sa istim je prosli vikend spasena jos jedna osoba koja je upala u dunav. (O cemu niko nije pisao) Problem je manjak policajaca u stanici koja pokriva Dunav. Resenje o kupovini novog camca se neprekidno trazi ali bez uspeha. Gliser je uzeo Beograd tamo je valjda potrebniji. Istina je ipak drugacija od ovog sto se pise.
  • zekonja

    03.06.2017 19:49
    ?
    Policija nije mogla da reaguje jer je camac bio u kvaru? Camac u jednini, zar imaju samo jedan?
    Ovo je kao u onom vicu: "Konobar moze cackalica? Zao mi je cackalica je trenutno zauzeta."
  • LALA

    03.06.2017 18:48
    @Vojvodina Republika

    Apsolutno podrzavam Vas komentar .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika