Popravka oštećenih ležećih policajaca

U sledećih nekoliko dana radnici ZIG-a će popravljati oštećene "ležeće policajce" u Vršačkoj i u ulici Janka Čmelika, kao i u blizini novosadskih osnovnih škola.
U sledećih nekoliko dana radnici ZIG-a će popravljati oštećene "ležeće policajce" u Vršačkoj i u ulici Janka Čmelika, kao i u blizini novosadskih osnovnih škola.

Dejan Stojković iz ZIG-a kaže za Radio 021 da se gumene prepreke najčešće istroše na krajevima zbog čega počnu da se šire.

"Kada se ošteti kolovoz to je dodatna šteta za prepreku. Pored opterećenja koja prave vozila, prepreka se haba i zbog soli zimske službe, kao i zbog toplote. Zbog zagrevanja asfalta dolazi do širenja prepreka, odnosno do popuštanja držača kojima su one pričvršćene", navodi Stojković.

On dodaje da je rok trajanja jedne prepreke oko tri godine, dok njeno postavljanje sa uspravnom signalizacijom košta oko 120 hiljada dinara.

  • 30.07.2010 06:52
    Tacno je sto kaze @Jova Limanac, valjda misle da JKP ima prava da ostecuje NASU imovinu,i sada mi pricamo o nekom redu, pricamo kako svako ko unistava NASU imovinu treba da plati stetu, kako to izvesti kada sama JKP NE VODE RACUNA NI OCEMU a radnici Cistoce po svoj prilici i do sada dokazano trude se da kante za smece sto vise uniste, bacajuci ih,lome poklopce,tockove... a ako se i opomenu da to ne rade vlasnik kante dobije izuzetno "uljudan odgovor"-nije za pisanje
    Sta dalje reci...
  • jova limanac

    30.07.2010 04:59
    A sta je sa grtalicom koja zimi zajedno sa snegom pokupi i lezece policajce? To ne spominju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.