Osnovan Savez za promociju opština

U Gradskom odboru Srpskog pokreta obnove predstavljen je Savez za promociju opština.
U Gradskom odboru Srpskog pokreta obnove predstavljen je Savez za promociju opština.

Aktivisti ove stranke će u od sutra u neposrednom kontaktu sa sugrađanima "od vrata do vrata" prikupljati potpise za formiranje osam gradskih opština u Novom Sadu.

Prema njihovom mišljenju, opštine bi trebalo da budu: Petrovaradin, Sremska Kamenica, Klisa, Rumenka, Kać, Futog, Veternik i Novi Sad-grad.

Potpredsednik Gradskog odbora ove stranke, Nemanja Starović kaže da ovom akcijom odbornici vladajućih stranaka žele da ispoštuju ono što su obećali u septembru 2008. i donesu novi statut Grada Novog Sada do 2012. godine, na evropskim principima decentralizacije.
  • Serious

    16.11.2010 13:08
    Dobra ideja
    Svakako dobra ideja koju treba podrzati , nisu mi jasni oni koji se protive decentralizaciji grada a bune se sto je drzava centralizovana i sve ide u Bg opet sam taj grad Bg ima 17 opstina pa i jedan mali Pozarevac je podeljen na gradske opstine a samo Ns treba da bude striktno centralizovan po njima
  • TITO

    15.11.2010 17:46
    zub od kineza
    Nemoj da nam i mladji Starovic vadi zube rukama.A za opstine bas ga briga
  • Zoran021

    15.11.2010 14:35
    inicijativa
    Pozdravljam ovu inicitaivu SPO-a i zalažem se za opštine Veternik i Futog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti