Prevareni kupci odbili ponudu investitora

Kupci stanova na Bulevaru Jovana Dučića odbili su ponudu da se privremeno usele u svoje stanove, dok investitor Milan Vučković ne sredi pravne probleme u svojoj firmi.
Kupci stanova na Bulevaru Jovana Dučića odbili su ponudu da se privremeno usele u svoje stanove, dok investitor Milan Vučković ne sredi pravne probleme u svojoj firmi. Predstavnik kupaca, Zoran Stevanović, kaže da je ponuda u međuvremenu menjana i to na štetu kupaca.

"Mi smo na prvi sporazum dali primedbe koje nisu usvojene, jedna primedba je usvojena ali su neke druge stavke na koje nismo imali primedbe izmenjene. Vučković prema tom ugovoru bi u svakom momentu imao pravo da traži iseljenje iz stana", objašnjava Stevanović.

On dalje kaže da imaju izbor ili da tuže Vučkovića ili da pristanu na ponudu, što bi prihvatili samo ako se ona izmeni u njihovu korist.

"Mi smo se konsultovali sa više advokata koji su nas savetovali da nikako ne potpisujemo taj sporazm, i da je prvi odnosno prva verzija sporazuma nije bila povoljna, ali i dalje bolji od ove druge verzije. To je čista podmetačina. U ovaj drugi sporazum hoće da uvedu nešto zbog čega će imati još bolju poziciju da mogu u svakom trenutku da nas izbace iz stana", navodi Stevanović.

Podsetimo, kupci su u novembru protestovali zbog toga što ne dobijaju stanove koje su platili i koji im po zakonu pripadaju. Investitor Milan Vučković odbijao je da im preda stanove, dok ne reši dugovanja firme od koje je preuzeo zgrade.
  • ja

    02.02.2011 13:49
    hm
    pa što ne grade u Kraljevu?
  • mixal

    25.12.2010 01:44
    Investitor MILAN VUCKOVIC je direktor MSV INVEST ING a iz Kraljeva.Kao clan drustva sa 51% kapitala je NORSELEY TRADING CORP sa britanskih devicanskih ostrva.Ustvari iza svega toga stoji TRGOMEN iz Kraljeva ciji je takodje clan drustva NORSELEY TRADING CORP sa pomenutih britanskih devicanskih ostrva.To se da proveriti na sajtu agencije za privredne registre.Predrag Mikic istaknuti clan SNStranke je jedan od vlasnika TRGOMENA.Veliki su to igraci kad se igraju sa 37 porodica.Vazno je oploditi kapital i nekako se tu uvek ta devicanska ostrva.Ko su ti ljudi koji se kriju iza tih zvucnih firmi sa tih egzoticnih ostrva.
  • Mixsal

    24.12.2010 20:27
    Iza svega ovoga je firma TRGOMEN iz Kraljeva i Predrag Mikic ,istaknuti clan stranke SNS Tomislava Nikolica.U Kraljevu izigrava humanistu i dobrotvora a ovamo neda ljudima stanove koje su posteno platili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti