Pulp na Exitu

Na ovogodišnjem Exitu, na Petrovaradinu će nastupiti i Pulp.

Na ovogodišnjem Exitu, na Petrovaradinu će nastupiti i Pulp. Posle duge pauze od objavljivanja albuma "We Love Life" (2001) Pulp, predvođeni harizmatičnim Džarvisom Kokerom, odlučili su da se na scenu vrate ovog leta, serijom nastupa na evropskim festivalima.

"Pulp je odlučio da se ponovo sastane i odsvira nekoliko koncerata. Na svirkama će nastupati originalni članovi benda (Nik Benks, Džarvis Koker, Kandida Dojl, Stiv Makej, Rasel Senior i Mark Veber) i sviraće stvari iz svih perioda svoje karijere", naveo je bend u saopštenju.

Pulp, koji je osnovan u Šefildu davne 1978. godine, najveću popularnost dostigao je sredinom devedesetih, albumima "His‘n’Hers" i "Different Class", a zajedno sa bendovima Blur i Oasis obeležili su deceniju u kojoj se na vrh top-lista vratio "novi" brit-pop. Do odlaska u "privremenu penziju" bend je objavio sedam studijskih albuma.

  • samo budala placa porez

    23.02.2011 13:09
    gde su finansijski izvestaji za prethodne godine
  • pepa prase

    23.02.2011 12:23
    samo za PET
    reci-reci-reci-reciklaža
  • R

    23.02.2011 12:21
    Jeee
    Love my life!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti