Počela seča struje

"Elektrodistribucija" je započela novu akciju isključivanja neredovnih platiša koja će trajati sve dok svi dužnici ne budu odstranjeni sa mreže.

"Elektrodistribucija" je započela novu akciju isključivanja neredovnih platiša koja će trajati sve dok svi dužnici ne budu odstranjeni sa mreže. Na području Novog Sada je u prethodna dva meseca sa mreže isključeno preko 4.000 neažurnih platiša.

Dugovanja koje ovo preduzeće potražuje su premašila dve milijarde dinara, od čega privreda duguje oko 900 miliona, a ostatak domaćinstva. Kako navode u "Elektrodistribuciji", povlašćenih kategorija prilikom potraživanja i isključivanja dužnika nema, osim kada se radi o bolnicama, policiji i vojsci.

Neredovne platiše kojima "Elektrodistribucija" iseče struju će za ponovno uključenje na mrežu morati da uplate od 1.200 do 1.800 dinara.

  • damirprc

    26.05.2011 12:41
    @Anonimus - da te malo korigujem
    po zakonu (nekom novom ko zna kojem) voltaže su promenjene i sad iznose 231V za monofazne i 400V za trofazne potrošače (umesto 220 i 380). poenta je što je na početku mreže 250V a na kraju kao što si naveo 190V. ne valja kako god okreneš
  • 26.05.2011 10:12
    harac za Nacainalni TV program je uracunat u duznicki odnos, kako da se potrosac el.energije ogradi od SILNIH NAMETA 5OO din.Nacionalne TV

    koga ja da iskljucim kada ne dobijam kvalitet za koji svaki mesec placam visoku cenu

    El,energija koja treba da bude isporucena potrosacu treba po ZAKONU da je 22OV
    Provorom, ne radnika elektroprivrede, nego radnika cija je struka el. energija nikada struja nije bila vece voltaze od 19OV

    i sta sada....
  • Vaskez NS

    26.05.2011 08:48
    @Vukajlo
    Možda popust nije posebno iskazan već Vam je obračun urađen sa nižom cenom Kwh-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti