Nastavljaju se osipanja u Narodnoj partiji

Član Predsedništva Narodne partije i član uprave URS-a Slaven Ključar podneo je ostavku na obe funkcije i napustio stranku Maje Gojković, saznaje Radio 021.

Član Predsedništva Narodne partije i član uprave URS-a Slaven Ključar podneo je ostavku na obe funkcije i napustio stranku Maje Gojković, saznaje Radio 021.

Slično svojim prethodnicima i on je optužio Gojkovićevu da sama upravlja partijom. - Uvideo sam da je Predsedništvo Narodne partije organ koji se okuplja samo kada nekoga treba izbaciti i kazniti, da se odani članovi ne poštuju već tretiraju kao glas, dok se oni koji misle drugačije šikaniraju pa izbacuju iz partije. Očigledno je da ne postoji volja da ljudima bude bolje, već samo volja da se po svaku cenu pobedi protivnik. Ostavku sam podneo jer želim da sačuvam ugled koji sam godinama sticao među svojim komšijama i sugrađanima, čijim se zdravim razumom manipuliše, a interesi prodaju po svaku cenu za zrno vlasti i slave - kaže Ključar za 021.

Njegovom ostavkom nastavila su se osipanja u stranci Maje Gojković, a kako tvrde oni koji su je napustili, nekadašnje članstvo koje je brojalo 2.000 ljudi sada je prepolovljeno. Podsetimo, zbog unutrašnjih razmirica napuštanja su počela pre pola godine kada su iz ove partije otišli pomoćnik gradonačelnika Boris Dumnić, direktor Spensa Živko Popov, direktor Informatike Zoran Delić, direktor Turističke organizacije Novog Sada Branko Rondović, te odbornici Dragoslava Živkov-Šaponja i Nenad Simeunović.

  • @Novosadjanka - Kad je nebitn

    08.12.2011 02:00
    U mom selu
    Kod mene u selu, kazu stari ljudi, da raga (star i izradjen konj) kad ide putem i vuce noge podize prasinu, a dobri konji se iz sela ne pustaju.
  • Upucen radikal

    07.12.2011 13:12
    Maja i SRS
    Nju je svojevremeno iskljucio novosadski odbor SRS nakon cega su izasli u javnost sa saopstenjem da vise nije clan stranke - konkretno njen kum Igor Mirovic je to plasirao u medije.

    Ona se posle toga zaletela i iz nekog glupog inata formirala GG a nije sacekala da odluka dodje do uprave i predsednickog kolegijuma da oni donesu konacnu presudu posto je bila clan COU i visoki funkcioner. Vecina na COU je bila protiv iskljucenja, sto je gospodjica nazalost kasno saznala jer je vec usla u kampanju sa grupom gradjana i nije mogla nazad.

    Sustina je da se Maja Gojkovic, u evidenciji SRS u centrali, i dalje vodi kao clan i moze da se vrati kad pozeli posto predlog novosadskog SRS da je iskljuce nikada nije zvanicno prosao - zato nije ni dobila pismenu odluku o iskljucenju i priliku da se zali.

    Da li ce se vratiti ili nece to ne znam (pretpostavljam da hoce jer je to zelja predsednika stranke) ali definitivno joj niko u SRS to ne brani i niko nije protiv. Tuzno je samo sto ona i dalje odbija da prizna da ne moze sama, da nije dovoljno sposobna i da, bez Seselja, moze samo da izgubi cenzus.
  • Ceci

    07.12.2011 12:03
    Jednom radikal, uvek radikal
    Ko zna sta se tu sprema, buduci da se gospodjica ne odvaja od Seseljeve sestre a njen brat je opet poceo da daje donacije radikalima ... izgleda da joj opet spremaju neko mesto kad prsne posle ovih izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti