Agencija pokrenula postupak protiv Igora Pavličića

Državna Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je protiv gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, kao i protiv svih funckionera koji obavaljaju više javnih funkcija, postupak zbog povrede zakona, odnosno zbog sukoba interesa.

Državna Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je protiv gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, kao i protiv svih funckionera koji obavaljaju više javnih funkcija, postupak zbog povrede zakona, odnosno zbog sukoba interesa.

Za Radio 021 u Agenciji kažu da se postupci pokreću protiv svih funkcionera, koji se ni u dodatnom roku nisu izjasnili o zadržavanju samo jedne funkcije, ali napominju da ne mogu da iznose detalje dok se postupci ne okončaju. U Agenciji nisu mogli ni da preciziraju do kada će to trajati, jer funkcioneri imaju pravo žalbe Odboru Agencije, a potom i Upravnom sudu. Zbog nepoštovanja zakona, funkcioneri koji obavljaju više javnih dužnosti, mogu biti prekršajno kažnjeni, a u ovoj državnoj instituciji dodaju da će biti suočeni i s postupkom razrešenja s viška funkcija.

Dodajmo da nam je u Agenciji potvrđeno da još nisu rešili pitanje funkcija člana Gradskog veća i poslanika u Skupštini Vojvodine, Milana Đukića, koji je jedan od retkih funkcionera koji se u zakonskom roku, odnosno pre 1. aprila, ovim povodom obratili toj državnoj instituciji. (D.S.)

  • Solidarnost

    08.05.2011 08:30
    Mi znamo bolje Solidarnost
    Pokret nestranačkih građana Solidarnost za vlast bez ovih na vlasti i onih u opoziciji.
  • istina

    10.05.2010 08:19
    bez karaktera
    Rodni,obraz, karakter i moral su ti strane reci! Ali ti si verovatno zadovoljan jer nemas ni svoje JA s obzirom da si samo protocni bojler nekima ......Na ulici ce te svi pljuvati, pa ti je bolje da odes bar zbog svojih potomaka...kada te u stranci isutiraju jer si ispao nekorektan sta tek gradjani treba da ti rade!
  • sve je fuj

    07.05.2010 06:35
    Sve je fuj,svi politicari od najmladjih-koji imaju samo zelju da budu neko, koje stranke kao podobne postavljaju na neke funkcije, do najstarijih koji jedva stoje na nogama, koji ili vredjaju i pricaju nebuloze ili deluju kao da su dosli iz druge galaksije,izgubljeni u vremenu i prostoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti