Plesna radionica i Mamin bazar ove nedelje na Štrandu i dvorištu Sokolskog doma

Udruženje građanki "Mame Novosađanke" organizovaće u četvrtak, 25. avgusta Plesnu radionicu i u subotu, 27. avgusta Mamin bazar.

Plesna radionica za mame, tate i decu održaće se u četvrtak od 18 do 20 časova na glavnom platou Štranda.

U pitanju je četvrta radionica u okviru "Opuštenog četvrtka" - serije besplatnih radionica na različite teme, namenjenih deci i roditeljima. Radionicu će držati Atila Rozmaring, instruktor plesa, uz svoje asistente iz plesne škole "Queen".

Sve posetioce koji dođu očekuju veseli letnji ritmovi salse, baćate, kizombe, kao i line dance.

Mamin bazar, peti po redu, održaće se u subotu od 16 do 21 čas u dvorištu Sokolskog društva Vojvodina (Partizan I)

Na bazaru će oko 150 mama izlagača prodavati, pokloniti ili razmenjivati svoju i dečiju polovnu odeću, igračke, bebi opremu i udžbenike. Tema ovog bazara je "Početak školske godine", a posetiocima će se predstaviti privatni vrtići i škole, škole jezika, računara, plesa i sportića, produženi boravci za decu, farmaceutske kuće. Štand će na bazarau imati i Dom zdravlja, sa pedijatrima, ginekologom i patronažnom sestrom, koji će mamama deliti medicinske savete iz svojih oblasti.

Decu očekuje bogat zabavni program u vidu kreativnih radionica, a posebna atrakcija biće sportski poligon, gde će se održati promotivni plesni trening, prelazak poligona, pecanje ribica na magnet, gađanje plastičnih čaša jastukom, itd.

Savetovalište za dojenje Udruženja "Roditelj" će u okviru bazara održati besplatnu radionicu dojenja.

Uz sve to, građani će moći da pomognu akciju prikupljanja starih i novih knjiga za osnivanje Srpske Pravoslavne biblioteke i čitaonice u selu Deska u Mađarskoj. Takođe, svoj humanitarni rad predstaviće UG "Vera, ljubav, nada", kao i škola ŠOSO "Milan Petrović" sa svojim rukotvorinama.

Oba događaja su besplatna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič