Zajednička veganska večera u sredu u CK13

Zajednička veganska večera održaće se u sredu, 29. marta u Omladinskom centru CK13.

Događaj je namenjen svima koji žele da probaju raznolika veganska jela, da se priključe zajedničkoj pripremi veganske hrane, da saznaju više o veganstvu, susretnu se i razgovaraju sa ljudima sa kojima će sesti za isti sto.

Večera će početi u 19 časova.

  • Мунгос

    29.03.2017 10:57
    Ови Вегани једу здраву храну, али по свим истраживањима које је вршила фармацеутска мафија, 90% вегана постаје агресивна на сваки и најмањи изазов. По мојим истраживањима, то се доказало и читајући коментаре Вегана, ничим изазване.
  • Bill

    27.03.2017 19:30
    @Veganka
    Veganska ishrana apsolutno ne isključuje rak debelog creva. Ona samo smanjuje rizik. Isto tako konzumiranje mesa nije apsolutni izazicač raka, samo se povećava rizik...
    Drugim rečima - nema pravila! Možete biti vegan i dobiti rak, i isto tako "mesojedi" ne moraju dobiti rak...
  • Roky

    27.03.2017 18:21
    @Veganka
    Ako Veganka. Ako.
    Bogu hvala proživeh ovih 76 godina u ždranju, piću, veselju i inim porocima... U stvari, sve što sam stekao investirao sam u žene (ponekada i sumnjivog morala!), bančenje i slična uživanja. Ostalo sam spi*kao...
    A od čega reče da se dobija taj rak od koga se, kažeš cvili kao Arhimedova konstanta-*čka ili Ludolfov broj-čka?
    A, priznaj i sama, valjda od nečega treba i da se umre? Jesam li trebao da sam bio vegan pa da doguram do duboke starosti od 75 godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič