Ovo su najposećenija mesta prema Instagramu

Instagram je svakako jedna od najpopularnijih društvenih mreža, a kako se njeni korisnici vrlo često "čekiraju“ na lokacijama koje posete, omogućili su, da se na osnovu toga, napravi lista najposećenijih mesta na svetu.
Ovo su najposećenija mesta prema Instagramu
Foto: Pixabay

Nimalo iznenađujuće na prvom mestu našao se Ajfelov toranj sa preko tri miliona haštagova. Drugo mesto zauzeo je londonski Big Ben sa označenih dva i po miliona fotografija. Još dve atrakcije britanske prestonice našle su se u prvih deset, a reč je o Londonskom oku (četvrto mesto) i Tauerbridžu (sedmo mesto).

Osim Londona, više od jedne destinacije u najposećenijih deset imao je i Njujork – Empajer stejt bilnding na petom mestu i Kip slobode kao osma najposećenija destinacija.

Haštag Velikog kanjona u Arizoni korišćen je skoro dva miliona puta, zbog čega se našao na trećem mestu ove liste, dok je Golden Gejt u San Francisku šesti po redu sa milion i po oznaka.

Sagrada familija u Barseloni je deveta najposećenija lokacija, a Koloseum deseta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja