Tri luksuzna hotela kažnjena, sobarice čistile čaše četkama za wc

Tri luksuzna hotela u gradu Harbin na severoistoku Kine kažnjena su zbog loših higijenskih uslova, saopštile su lokalne vlasti.
Tri luksuzna hotela kažnjena, sobarice čistile čaše četkama za wc
Foto: Pixabay
Kazne su usledile pošto je na društvenim mrežama prikazan video snimak nestandardnih usluga čišćenja soba u hotelima "Kempinski", "Šangri-La" i "Šeraton Siangfang" u Harbinu. 
 
Na video snimku koji je napravljen skrivenim kamerama prikazane su sobarice koje su čistile čaše četkama za toalet i korišćenim peškirima.  Na snimku se čuje i glas jedne sobarice koja govori koleginici: "Budi oprezna. Nemoj da te vidi nadzornik". 
 
Nakon toga, u ta tri hotela usledila je zdravstvena inspekcija i utvrđeno je da postoje higijenski problemi.  Hotelima je naređeno da preduzmu mere za unapređenje menadžmenta i kvaliteta usluge. 
 
Agencija Sinhua navodi i da su vlasti grada Harbin posle incidenta krenule u inspekciju širom grada u različitim uslužnim objektima, uključujući restorane, hotele, radnje i javni prevoz.
  • hm

    27.12.2017 12:20
    Ja se u hotelima vodim idejom da iako ovo nije verovatno, uvek postoji ta mogucnost. To znaci da pazim sta stavljam u usta i na neke delove tela, i kad je hotel viseg nivoa, i kad izgleda cisto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja