Novi letovi iz Beograda

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" početkom maja uvodi letove do Varšave, Abu Dabija, Pule, Monastira u Tunisu, kao i nove letove do Istanbula, saopštila je Informativna služba tog javnog preduzeća.

Navodi se da je najveća novost, uspostavljanje vazdušnog saobraćaja između Beograda i poljske prestonice Varšave. Precizira se da će poljski nacionalni prevoznik "LOT Polish Airlines" od 8. maja na toj relacii leteti četiri puta nedeljno, a sredinom juna će biti uveden i peti, nedeljni let. Poljska kompanija će na ovaj način, omogućiti izuzetno atraktivne veze Beograda sa Njujorkom, Čikagom i Torontom, uz neznatno vreme neophodno za presedanje u Varšavi i ukupnim trajanjem putovanja od nešto više od 12 časova.

"Turkish Airlines" će početkom maja uvesti šesti, a krajem meseca i sedmi nedeljni let između Beograda i Istanbula. Od 22. maja tuniska čarter kompanija "Nouvelair" dva puta nedeljno će povezivati Beograd i Monastir čarter letovima. I, kao što je ranije bilo najavljeno, "Jat Airways" će od 5. maja obnoviti saobraćaj sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, s tim što će, kako se navodi u saopštenju, ovoga puta leteti za Abu Dabi, sa usputnim sletanjem u Larnaki. Nacionalni prevoznik obnavlja početkom maja i sezonsku liniju ka Puli, dokle će se u početku leteti dva puta, a tokom sezone četiri puta nedeljno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja