Aerodrom u Parizu najgori

Posetioci sajta sleepinginairports.net za najbolji aerodrom za spavanje proglasili su singapurski "Changi".

Sajt sleepinginairports.net, koji posebno obrađuje ovu temu i okuplja više od 6.000 članova, napravio je listu najboljih i najgorih aerodroma sa komentarima članova i posetilaca. Prema utiscima putnika, najbolji aerodrom na kome možete provesti noć ukoliko to poželite ili ukoliko vas nevolja natera, jeste singapurski "Changi" koji je opisan kao najčistiji i najudobniji za spavanje. Slede ga seulski "Incheon", "Schiphol" u Amsterdamu, "Gardermoen" u Oslu i aerodrom u Hong Kongu.

Za najgori, na kome svakako treba izbeći spavanje, proglašen je aerodrom "Charles de Gaulle" u  Parizu, a zamerke su loše osoblje, prljavi podovi i toaleti, pseći izmet i insekti. Na listi najgorih aerodroma slede "Sheremetyevo"“ u Moskvi, "JFK" u Njujorku, te aerodromi u Los Anđelesu i Delhiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja