Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

VIDEO: Desničari najglasniji na protestu za Makedoniju

Desničari su bili glavnina mase na nedeljnom mitingu u Atini protiv toga da Vlada Grčke prihvati da Makedonija zadrži taj naziv u bilo kojem obliku, što može biti ishod pregovora Atine i Skoplja uz posredovanje specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija, penzionisanog američkog diplomate Metjua Nimica.

Oprez zbog jakog vetra, naročito na mostovima

U košavskom području duva jak vetar, pa Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na jače bočne udare, koji mogu biti opasni ukoliko vožnja nije prilagođena ovakvim vremenskim prilikama.

Troicki u osmini finala turnira u Sofiji

Viktor Troicki plasirao se večeras u osminu finala turnira u Sofiji, pošto je pobedio 199. tenisera sveta Ernesta Gulbisa iz Letonije posle tri seta, 6:3, 6:7, 6:3.

Evro sutra 118,72 dinara

Dinar će sutra oslabiti prema evru za 0,1 odsto u odnosu na danas i zvanični srednji kurs će iznositi 118,72 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Poslodavci sve više traže kandidate sa srednjom školom

Poslodavci u Srbiji su tokom 2017. godine u 60 odsto oglasa tražili kandidate sa srednjom stručnom spremom, a s druge strane, više od polovine kandidata imalo je visoku stručnu spremu, pokazuje Analiza tržišta rada za prošlu godinu, koju je objavio portal infostud.com.