Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Radnici dobijaju "fiću" preko vikenda

Zaposleni u kompaniji "Fijat Krajsler automobili Srbija" svakog narednog vikenda imaće priliku da dobiju na korišćenje automobil koji proizvode "Fijat 500L".

Sa 12 godina trava, a sa 14 igla u venu

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe droga Srbija dočekuje sa 30.000 registrovanih narkomana, dok nadležni procenjuju da je neregistrovanih bar tri puta više.

Srednji kurs u ponedeljak 120,31 dinara za evro

Dinar će u ponedeljak 29. juna biti jači 0,1 odsto, nakon što je Narodna banka Srbije danas kupila 10 miliona evra, i zvanični srednji kurs će biti 120,3082 dinara za jedan evro, saopštila je NBS.

Amfilohije odlikovao Šešelja

Mitropopolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve, Amfilohije, odlikovao je predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, saopštila je danas SRS.

EU: Ujedinjeni protiv terorizma

Visoki funkcioneri EU izrazili su ogorčenje zbog terorističkih napada u Tunisu, Kuvajtu i Francuskoj i obećali da će se Evropa jedinstveno boriti protiv njih.

Naser Orić stigao u BiH

Naser Orić sleteo je na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, nakon što se iz Ženeve uputio čarter letom.

Vikend je krajnji rok za Grčku

Lideri Nemačke i Francuske upozorili su jutros Grčku da mora postići dogovor sa kreditorima na, kako su rekli, odlučujućim sutrašnjim pregovorima evrogrupe kako bi zemlja izbegla bankrot i potencijalni izlazak iz evrozone.

Bez jeftinijeg rominga u Crnoj Gori?

Veće Upravnog suda Crne Gore, kojim je predsedavala sudija Bisera Bukvić, ukinulo je odluku o snižavanju cena rominga u Crnoj Gori. Reč je o međudržavnom sporazumu koji je trebalo da stupi na snagu 30. juna, a po kojem je trebalo da budu snižene cene rominga u Crnoj Gori, BiH, Srbiji i Makedoniji za građane tih zemalja.

Vojnicima SAD dozvoljeno da pucaju na novinare

Nova američka pravila ili "Instrukcije Ministarstva odbrane o pravilima vođenja rata" dozvoljavaju vojnicima SAD da pucaju na novinare, pošto "teroristi mogu da budu i novinari", piše "Vašington tajms".