Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Mekdonalds optužen za utaju poreza

Evropska federacija sindikata javnog sektora i Međunarodna unija sindikata uslužnog sektora optužile su američki lanac restorana brze hrane "Mekdonalds" da je utajio poreze u vrednosti od milijardu evra u periodu od 2009. do 2013. godine.

Interpolova poternica za poslanikom SNS

Interpol je raspisao crvenu međunarodnu poternicu za poslanikom Srpske napredne stranke i bivšim načelnikom vojne bezbednosti Momirom Stojanovićem zbog "zločina počinjenih nad civilima" na Kosovu 1999. godine.

Dva imigranta i dalje u teškom stanju

Stanje dva imigranta koji su nakon udesa kod Leskovca sa teškim povredama glave prebačeni na nišku Neurohirušku kliniku je stabilno, ali i dalje veoma teško, kazao je direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

Zapaljena džamija kraj Vitlejema

Džamija u selu Džaba kraj Vitlejema zapaljena je jutros u zoru, rekao je guverner regiona Vitlejema Džibrin el Bakri i dodao da su oštećeni zidovi i tepisi.

Doživotna za ubicu najboljeg američkog snajperiste

Sud u američkoj saveznoj državi Teksas osudio je danas na doživotnu kaznu zatvora bivšeg marinca Edi Reja Ruta zbog ubistva najuspešnijeg snajperiste u američkoj vojnoj istoriji Krisa Kajla, koji je bio inspiracija za hit film "Američki snajper".